Gecertificeerd bedrijf

Alleen een SCIOS gecertificeerd bedrijf mag een Scope 12 inspectie uitvoeren aan uw PV-installatie. Scope twaalf inspecties is Certificaathouder en mag daarmee deze officiële keuringen uitvoeren.

Over Scope twaalf inspecties

Wij zijn gespecialiseerd in Scope 12 inspecties en staan voor kwaliteit en veiligheid van uw PV-installatie. Met onze jarenlange ervaring binnen de zonne-energiesector zijn wij blij met de komst van de SCIOS Scope 12 inspectie. Wij gaan graag met u in gesprek over de inspectie van uw zonnestroominstallatie. Zijn er corrigerende maatregelen nodig? Of wilt u de inspectie eventueel meenemen in een overkoepelend onderhoudscontract? Wij helpen u hier graag mee verder en kunnen u desgewenst geheel ontzorgen.

Scope 12 gecertificeerd bedrijf
Bart Koopmans
aanhalingsteken

Scope twaalf inspecties is opgericht, nadat bij onze zakelijke klanten de behoefte ontstond aan Scope 12 keuringen door een gecertificeerd bedrijf. Als ervaren ontwikkelaar van zonne-energieprojecten wilden wij graag voldoen aan die vraag. Daarnaast vinden wij het beslist noodzakelijk om de zonne-energie installaties die wij realiseren te voorzien van een Scope 12 certificaat en zodoende (brand)veiligheid te waarborgen voor onze klant. Wij beschouwen Scope twaalf dan ook als een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf, waarmee wij onze klant nog vollediger kunnen bedienen en ontzorgen.”

Bart Koopmans

directeur Devcon Ecosystems Holding BV

Contact

Adres

Ronde Tocht 1 d
1507CC Zaandam

Telefoon

075-6 15 07 95

E-mail

info@scopetwaalf.nl

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over de SCIOS Scope 12 inspectie kunt u ons vrijblijvend bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Wilt u direct een offerte aanvragen?

Wilt u direct een prijsopgave aanvragen?
Vul dan ons offerteformulier in.

Voor algemene vragen over onze SCIOS Scope 12 keuring kunt u ons bellen, mailen of onderstaand formulier invullen.

© 2024 - Scope twaalf inspecties is een geregistreerde handelsnaam van Devcon Ecoservices B.V. - Algemene Voorwaarden